Blog

Home  /  Geen categorie   /  Yes yes yes, hou jullie klaar voor onze ZOMERSTAGE!

Yes yes yes, hou jullie klaar voor onze ZOMERSTAGE!

Lieve dansers

Wij hebben héél héél héél goed nieuws voor jullie (dat mag ook wel eens hè)! 😉

Maak jullie klaar voor een superfijne zomerstage tijdens de zomervakantie.

Wanneer?
Tijdens de eerste week van augustus (2 t.e.m. 6 augustus 2021), elke dag van 9u tot 16u (we voorzien opvang van 8u30 tot 16u30).

Waar?
In cultuurschuur De Cam in Gooik (Dorpsstraat 67, 1755 Gooik)

Wat gaan we doen?
5 fantastische dagen vol dans (majoretten // twirling) en spel
We organiseren ook een verrassingsuitstap (wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim!)

Prijs?
€65,00
(Elke dag wordt een stukje fruit en een tussendoortje voorzien, op het einde van het kamp krijg je ook een leuke herinnering en bovendien wordt de verrassingsuitstap hiermee vergoed. Jouw lunchpakket voor ’s middags dien je zelf te voorzien.) Na inschrijving zal je een bevestigingsmailtje ontvangen met hierin het rekeningnummer.

Wij hopen jullie deze zomer massaal terug te zien! Schrijf je dus zeker vliegensvlug in voor onze zomerstage! Dat kan door een mailtje te sturen naar inschrijving@accelerogooik.be.

Het docententeam van Accelero Twirling Team ❤️

PS: Indien je geen lid bent van onze vereniging, maar dit wel graag wil worden vanaf volgend dansjaar, dan kan je ook deelnemen aan deze dansstage. Neem zeker contact met ons op via info@accelerogooik.be en we helpen jou met veel plezier verder!

! Deze zomerstage wordt georganiseerd onder voorbehoud. We volgen uiteraard steeds de maatregelen op die gelden op dat moment.