Docenten

Home  /  Docenten

Ontmoet ons geweldig
docententeam

Een gemotiveerd en enthousiast docententeam staat klaar om
jullie nieuwe vaardigheden aan te leren en te
ondersteunen waar nodig.

BENTE DE RO

Groep A+, B, B+ en C

Sinds 2004 is Bente steeds trouw op post geweest als majorette bij de Cresendo’s, waar ze zich de laatste jaren ook inzette als lesgeefster. Sterker nog, deze hobby veranderde doorheen de jaren tot een ware passie. Graag en vol enthousiasme neemt ze dan ook de leiding van Accelero Twirling Team op zich en kijkt ze ernaar uit om anderen de kneepjes van het twirlen te leren.

They call it ‘twirling’, I call it life…

SARA LEUCKX

Groep A en B

Al sinds 2001 is Sara lid bij de Crescendo’s. Na enkele jaren mocht ze ook deel uitmaken van het leidingsteam. Hier gaf ze les aan verschillende leeftijdsgroepen. Na haar studie ergotherapie en de specifieke lerarenopleiding werkt ze nu als juf van het eerste leerjaar in het SGI te Lennik. Op dit moment studeert ze nog psychologie bij met als specialisatie kinderpsychologie.

Do with passion or not at all…

CATHO DE ROUCK

Groep B+

Catho is geboren in 2004, studeert Humane Wetenschappen en danste reeds 5 jaar bij de Crescendo’s. Ze wil graag de passie van het dansen doorgeven aan anderen omdat dit altijd een belangrijk onderdeel is geweest van haar vrije tijd. Verder is Catho erg muzikaal en spendeert ze heel wat uren in de muziekschool van Lennik en bij harmonie De Kwinteliers.

Dance like nobody is watching!

NOOR BLOMMAERTS

Groep B

Noor zit al 10 jaar bij de majoretten van Gooik. Ze studeert mode en creatie op school. Voor Noor zijn dans en muziek iets heel belangrijk in haar leven. Naast dansen bij de majoretten speelt ze ook drum. Ze vindt het een hele eer om samen te werken met de mensen waar ze vroeger les van kreeg en hoopt haar kennis door te kunnen geven aan de volgende generaties.

Dance to the beat of your dreams…

NETTE JANS

Groep A en A+

Nette is geboren in 2006 en student mode, realisatie en presentatie. Ze is al sinds haar kleutertijd gefascineerd door de majoretten. In 2012 had ze voor het eerst een baton vast en het liefst laat ze hem nooit meer los. Deze jonge meid wil met al haar enthousiasme haar passie doorgeven aan anderen.

Dans door het leven!

LOTTE DE BROYER

Groep B+

Lotte heeft de kriebels voor twirling van in de wieg meegekregen als dochter van de eerste lesgeefster van de majoretten. Ze had haar eerste showoptreden toen ze nog maar 18 maanden was. Het dansen zit haar dus in de genen. Lotte wil zich nu zelf engageren als lesgeefster voor een volgende generatie. Ze hoopt dat ze vele meisjes en jongens het plezier van twirling kan doorgeven.

Warning: baton twirler, watch for flying batons