Blog

Home  /  Geen categorie   /  Inside Out – optreden Accelero Twirling Team

Inside Out – optreden Accelero Twirling Team

Neem plaats op onze trein vol emoties!

In totaal staan er 3 optredens gepland:

  • Zaterdag 9 maart – 15u30
  • Zaterdag 9 maart – 19u
  • Zondag 10 maart – 14u30

Je mag zeker en vast tickets reserveren voor meerdere toonmomenten, graag zelfs. 🙂

Hoeveel kost een ticket?

Kinderen onder de 12:  € 10,00

Vanaf 12 jaar:                 € 12,00

Opmerking: op Eventbrite (het programma waarmee we onze tickets aanbieden) zie je dat het evenement ‘gratis’ of ‘free’ is. Dat is uiteraard niet het geval, maar dit komt omdat wij onze betaling achteraf zelf regelen (dus je hoeft bij de reservatie nog niets te betalen, je krijgt hiervoor later een mailtje van ons).

Hoe kan je jouw tickets reserveren?

1)   Klik op deze link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-inside-out-optreden-accelero-twirling-team-gooik-817062234137?aff=oddtdtcreator

2)  Selecteer het toonmoment waarvoor je tickets wil bekomen (bij datum & tijd -> meer opties).

3)  Kies het aantal tickets dat je nodig hebt.

4) Vul vervolgens de gevraagde gegevens in (voornaam, familienaam, e-mail, gsm-nummer) & zeer belangrijk: geef aan hoeveel min 12-jarigen deel uitmaken van jouw gezelschap. Zo kunnen wij gemakkelijk de berekening maken.

5)  Nadat je alles hebt ingevuld en ingediend, moet je even checken of je in jouw mailbox een mailtje hebt ontvangen van ‘Eventbrite’ met een bevestiging van jouw reservatie. Contacteer ons via info@accelerogooik.be indien dat niet het geval is. Check zeker ook jouw map met ongewenste e-mails of spam.

6)  Nu is het wachten op een mailtje van ons. Dit kan wel enkele dagen in beslag nemen, dus maak je zeker en vast niet ongerust.

Hoe kan je jouw gereserveerde tickets betalen?

1)  Heb je van ons een mailtje ontvangen, dan is het tijd voor de betaling. Controleer nog eens het aantal gereserveerde tickets en dan mag je het aangegeven bedrag overschrijven.

2)  Op zondag 3 maart (generale repetitie in de Cam) zullen jullie de tickets ontvangen indien wij de overschrijving goed hebben ontvangen op onze rekening.

Tot dan?!

Maak maar véél reclame. Jullie zouden ons er een groot plezier mee doen! 😉

Accelero Twirling Team x