Blog

Home  /  Geen categorie   /  Ticketverkoop Toonmoment 2021

Ticketverkoop Toonmoment 2021

Wil jij graag aanwezig zijn op het eerste toonmoment van Accelero Twirling Team?
Dan kan je via deze weg jouw tickets bemachtigen.

Er worden in totaal drie toonmomenten georganiseerd in het Baljuwhuis te Galmaarden. Je kan tickets kopen voor volgende momenten:
1) Zaterdag 23 oktober 2021 -> 15u
2) Zaterdag 23 oktober 2021 -> 19u
3) Zondag 24 oktober 2021 -> 14u30

Het Baljuwhuis in Galmaarden is niet zo groot als het Koetshuis, dus we raden aan om tijdig jullie tickets te reserveren, want OP = OP helaas.
Je mag zeker en vast tickets reserveren voor meerdere toonmomenten.

Hoeveel kost een ticket?
Kinderen onder de 12: € 8,00
Vanaf 12 jaar:                 € 10,00
Opmerking: op Eventbrite (het programma waarmee we onze tickets aanbieden) zie je dat het evenement ‘gratis’ of ‘free’ is. Dat is uiteraard niet het geval, maar dit komt omdat wij onze betaling achteraf zelf regelen (dus je hoeft bij de reservatie nog niets te betalen, je krijgt hiervoor later een mailtje van ons).

Hoe kan je jouw tickets reserveren?
1)   Open volgende link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-toonmoment-hello-world-177888869397
2)   Klik op ‘Selecteer Een Datum’ en kies vervolgens het toonmoment waarvoor je tickets wil bekomen door te klikken op ‘Tickets’.
3)   Kies het aantal tickets dat je nodig hebt en klik nadien op ‘Registreer’.
4)  Vul vervolgens de gevraagde gegevens in (voornaam, familienaam, e-mail, gsm-nummer) & zeer belangrijk: geef aan hoeveel min 12-jarigen deel uitmaken van jouw gezelschap. Zo kunnen wij gemakkelijk de berekening maken. Klik na het invullen van jouw gegevens op ‘Registreer’.
5)   Nadat je alles hebt ingevuld en ingediend, moet je even checken of je in jouw mailbox een mailtje hebt ontvangen van ‘Eventbrite’ met een bevestiging van jouw reservatie. Contacteer ons via info@accelerogooik.be indien dat niet het geval is. Check zeker ook jouw map met ongewenste e-mails of spam.
6)   Nu is het wachten op een mailtje van ons. Dit kan wel enkele dagen in beslag nemen, dus maak je zeker en vast niet ongerust.

Hoe kan je jouw gereserveerde tickets betalen?
1)   Heb je van ons een mailtje ontvangen, dan is het tijd voor de betaling. Controleer nog eens het aantal gereserveerde tickets en dan mag je het aangegeven bedrag overschrijven.
2)   Op zondag 17 oktober (generale repetitie in sporthal) zullen jullie de tickets ontvangen indien wij de overschrijving goed hebben ontvangen op onze rekening.

Alvast hartelijk bedankt! ❤️

Maak maar véél reclame. Jullie zouden ons er een groot plezier mee doen! 😉